dijous, 3 de febrer del 2011

Jenga

Judit Bargalló Tarragó
Per començar s’ha de muntar la torre. Aleshores cada concursant ha d’anar agafant les peces, d’una a una i per torn evitant que caigui la torre. Quan n’agafa una l’ha de posar dalt de tot -no es poden agafar les peces que estan entre les tres primeres files començant per dalt-.

Anna Franco Vila
El Jenga és un joc d'habilitat física i mental, en el qual els participants han de retirar blocs d'una torre, per torns, i situar-los en la seva part superior fins que aquesta caigui.
Es juga amb 54 blocs de fusta que s'ubiquen en formació creuada per nivells de tres blocs junts (han de tenir la proporció indicada, de manera que formin un quadrat quan es posen junts) fins a conformar una torre de 18 nivells d'alçada. En el seu torn, cada jugador haurà de retirar un bloc de qualsevol dels nivells inferiors de la torre utilitzant només dos dits i procurant que no caigui la torre, i posar-lo a la part superior de la torre per formar nous nivells i fer créixer la seva mida. Guanya el jugador que a realitzar la jugada anterior fa que derroqués la torre.


Júlia Renedo
Primer es munta la torre (tres d’un costat i tres de l’altre).Cada jugador agafa una peça per torns i la té que posar a sobre de tot intentant que no caigui, si cau perd. No es pot agafar cap peça de les tres primeres files.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada