dissabte, 29 de gener del 2011

L'assalt

Judit Bargalló Tarragó
Per jugar a aquest joc s’ha d’estar molt concentrat i tenir molta estratègia. Un jugador té dos fitxes i l’altre en té catorze. El que té dos fitxes ha de protegir el castell, ha d’impedir que s’omplin tots els quadres que té. Aquestes dues fitxes que protegeixen, que són els oficials, si tenen ocasió d’eliminar un contrari ho han de fer obligatòriament perquè si no el contrari la pot bufar. El que ataca té 24 fitxes hi ha d’intentar entrar al castell. Ell no pot eliminar ningú. Els que ataquen sols poden anar endavant i cap als costats, mai retrocedir


Anna Franco Vila
Posem les fitxes a tots els quadrats menys al groc, al qual hem de posar les dues fitxes diferents. Consisteix  en que les dues fitxes diferents han d’impedir que les altres entrin al quadrat groc anant eliminant-les. El joc s’acaba quan el jugador aconsegueix ocupar el quadrat groc amb fitxes seves.

Júlia Renedo
Un jugador té dos fitxes i l’altre vint-i-quatre. Abans de començar es tria si es pot eliminar a dins del territori de les dos fitxes. El joc consisteix en que el jugador de més fitxes té que envair per complet l’altre territori. Aquest no pot eliminar ningú ni pot retrocedir. Si el jugador que en té dos té ocasió d’eliminar, ho fa obligatòriament, si no es bufa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada