dilluns, 20 de desembre del 2010

Awithlaknannai


Manel Garcia Chaparro
Es un joc semblant a les dames, però amb una forma diferent. Consta de 8 rombes tallats pel mig, hi ha 12 fitxes per un jugador i 12 més per l’altre, en total 24 fitxes. Per eliminar les fitxes s’han d’eliminar en diagonal quan una fitxa està al mig de la trajectòria de la fitxa de l'oponent, i hi ha un lloc lliure a l'altre cantó de la diagonal, la fitxa salta i l’elimina.
Guanya qui l’hi elimina abans les fitxes a l’oponent.  

Judit Bargalló Tarragó
Es posen les fitxes a totes les cantonades dels triangles, cadascú en una banda. Aquest joc és similar al de les dames perquè consisteix en anar eliminat les fitxes del contrari saltant per damunt de l’altra fitxa. Si un company pot eliminar una fitxa del seu contrari i no ho fa el company li ha de bufar la fitxa és a dir eliminar-li.
Guanya el que aconsegueix eliminar totes les fitxes del company.

Anna Franco Vila
Es col·loquen totes les fitxes a totes les cantonades del dibuix, les d’un color a una banda i les de l’altre a l’altra. Aquest joc consisteix en anar movent les fitxes per les línies i anar saltant per eliminar les fitxes del contrari, es pot anar saltant cap a davant i cap al darrera, si en pots eliminar una i no ho fas es bufa la fitxa -vol dir que es treu-. Perd el jugador que es queda abans sense fitxes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada