dissabte, 13 d’abril del 2013

Quoridor


Per aquest joc es necessita un tauler quadrat amb una quadricula dividida per així poder entra unes fitxes. Poden jugar de dos a quatre jugador. El joc consisteix en arribar a l’altre extrem oposat del taulell, l’altre oponent que té davant també té que intentar evitar que no arribi per això per impedir-ho col·loca unes fitxes en que l’altre jugador les té que esquivar. Es pot jugar individualment o en equip.
Erola Espinosa

 
Es col·loquen les quatre fitxes a cada banda del tauler (en el cas que fóssiu quatre jugadors, l’objectiu del joc és arribar a l’altra banda abans que els altres), les peces van avançant un per un, et mous per rondes ho sigui primer un i després l’altre i..., pots gastar el teu torn per posar un tros de fusta, no pots tancar un costat amb l’altre del taulell ni tancar a un jugador, si tens una fitxa al davant la pots saltar.
Noé Montaña

Juguen quatre persones. Cada jugador tria una fitxa i l’ha de col·locar en una casella al lateral del tauler, que consisteix en passar-la a l’altra banda. Les caselles tenen forma d’illes i entre mig es pot posar una mena de barrera per evitar que el jugador passin, perquè si aconsegueixen arribar al altre costat hauran guanyat.
Laia Martí
 
Data límit: 20/04/2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada