diumenge, 7 d’abril del 2013

Les puces



El joc de les puces consisteix en posar totes les fitxes dintre del pot. El joc és per a quatre persones. Cada persona té deu fitxes i una gran, i cada vagada que poses una fitxa dintre del pot tens de tornar a tirar. La que tingui totes les fitxes dintre guanya.
Dolors Sabaté 


Per jugar al joc de les puces es necessiten 4 persones, cada persona té 10 fitxes. Cada persona té 1 color de grup de fitxes poden ser de color verd, blau, vermell, groc. A més d’aquestes 10 ni a una altra que és més gran per poder així llançar les altres fitxes. Al mig hi ha un pot on cada persona ha d’aconseguir ficar-hi totes les altres 10 fitxes. El primer que ho aconsegueixi guanya el joc.
Esther Filella
 
 
És un joc on poden jugar de 1-4 persones. Es necessita un vol de fusta, 11 fitxes (10 petites i 1 gran). Es tracta que amb l'ajuda de la fitxa gran tenim que fer saltar les fitxes petites dins del vol prement-les per un extrem i que surtin disparades. Guanya qui aconsegueix ficar les 10 fitxes dins del vol.
Borja Torres
 
Es juga entre dos i quatre persones. Cadascuna té unes quatre fitxes que amb l’ajuda d’una altra més gran ha d’aconseguir posar-les dins d’un potet. Si les aconsegueixen posar totes les fitxes s’haurà acabat el joc, i el primer en feu serà el guanyador.
Laia Martí

Data límit: 20/04/2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada