dissabte, 20 d’octubre del 2012

Construcció d'un alquerc, molí de nou o tres en ratlla

Aquí teniu alguns dels jocs de tauler que hem elaborat.


Per a fer un tres en ratlla  s'agafa un cartó, tela o el que t’agradi. Quan tens els quadrat tens que fer com una estrella. Quan ja ho tens fet als costats li poses un punt negre per saber les caselles, quan has acabat de fer el taulell fas les fixes, són 3 per cada equip però tenen que ser de diferents colors i comencen a jugar fins que uns dels dos fa tres en ratlla.
Mireia Monforte




Tens que agafar un cartó, tela o fusta que vulguis. Quan tens el quadrat retallat tens que fer la forma d’una estrella, fiques unes redones o quadrats als costats per marcar els llocs on pots ficar les fixes. Després fas les fixes, de dos colors diferents, 3 fixes per cada color, es poden fer en tela, cartó o fusta.
Núria Barbero


Per jugar a l'arquerc s'agafa 9 fixes, s'ha de fer un quadrat gran. Quan ja el tens has de fer dins del quadrat gran 4 quadrats, dins dels 4 quadrats fas una creu. Cadascun dels jugadors va jugant fins que vas eliminant fitxes i guanya el que ha eliminat totes les fitxes a l'altre jugador.
Mireia Monforte
 

Vaig fer un joc anomenat alquerc. Vaig anar a comprar tela i la meva àvia m’ho va fer amb la màquina de cosir mentre jo li deia com ho havia de fer. I les fitxes del joc eren botons de diferents tipus.
Iris Torres
 

He necessitat una fusta de 30 x 30, un permanent i dotze patacons d’una manera i dotze més d’un altra.
Es fan les línies amb llapis, mesurant i fent que quedin rectes en forma d’alquerc, després es repassen amb un permanent, quan ja estarà tot repassat ja hauràs acabat.
Noé Montaña

Data límit: 26/10/2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada