dilluns, 18 d’octubre de 2010

Construcció d'un awalé

 
Núria Ayala Herrero
Vaig tallar dos trossos de fusta de 300 mm x 90 mm i 20 mm de gruix. Vaig deixar un marge de 20 mm . I vaig fer  6 forats amb una broca de Fuster de 30 mm, que la distància de centre de forat a centre de forat va ser de 60 mm, tenint en compte que la profunditat del forat tenia que ser a tots iguals. Una vegada vaig tenir les dos fustes foradades vaig polir amb paper de vidre els forats i els costats de les fustes.
A continuació li vaig donar dos capes de vernís a cada fusta i quan es van assecar vaig col·locar la frontissa de piano amb els cargols perquè quedessin unides les dos fustes. I per últim vaig posar les fitxes que eren cigrons
Irene Sabaté Torreblanca
Vaig agafar un tros de porespan que em vaig trobar per casa, el vaig retallar pensant en la mida de les rodones, i que es pogués posar a una taula.
El meu pare, em va ajudar a fer els forats amb un cutex, i després un ganivet per a treure tot el que sobrava. Un cop fet això li vaig portar el joc a casa mon tiet a que em cremés els forats per a que quedessin llisos, i no rugosos.
Les fitxes al principi eren cigrons secs, però Biel em va dir que en fitxes més grans es jugaria millor, hi i vaig posar olives que li van donar a la meva mare.
Vaig pintar els forats i a l’altra banda vaig posar el seu nom.
Laia Ferrús Vicente
He construït un awalé. Primer vaig agafar un tros de porespan i el vaig marcar dibuixant-hi un rectangle. Vaig marcar cada forat i finalment el vaig tallar.
Quan ho he tingut tallat he pensat de posar el pot dels flams clavat a la placa de porespan, de manera que representes els forats del tauler. Finalment he agafat olives com a fitxes.
Roger Teixidó Andrés
Jo l'awalé el vaig fer amb dos caixes d'ous de 6 forats. Les vaig ajuntar amb cinta aïllant. Després vaig anar a buscar lledons, que són fruits petits comestibles, i em van servir per a fitxes. Sols té un problema... i és que els forats de les caixes d'ous són molt petits i costa de passar-hi la mà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada