divendres, 8 de febrer del 2013

Assalt

 

Es col·loquen les fitxes. El jugador que protegeix el castell ha d’eliminar les peces del contrincant saltant-les -com a les dames-. Es pot moure en totes direccions, els que van a conquerir el castell no poden matar, només es poden moure de costat, en diagonal cap avant i cap als costats. Si el jugador del castell pot eliminar i no ho fa, la fitxa que podia eliminar queda fora del taulell. L’objectiu és conquerir tot el castell posant 9 fitxes a les caselles del castell i l’objectiu del castell és fer que no el conquereixin.
Noé Montaña


Al joc de l’assalt és un joc que té forma de creu. Juguen dos persones. Una té les fitxes vermelles i l’altre les dos blanques.
Les fitxes vermelles han d’intentar conquerir el territori de les fitxes blanques, aquestes poden eliminar les vermelles, però, les vermelles no poden eliminar les blanques, solament quan pots eliminar una vermella i no ho fas i fas un altre moviment després te la prenen. Es guanya quan les vermelles han conquerit tot el territori de les blanques.
Esther Filella

Data límit: 14/febrer/2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada