divendres, 27 de gener del 2012

L'assalt i Les gallines i la rabosa


El joc de l’assalt i el joc de les gallines i la rabosa, és juga igual. Per jugar al joc té que haver dos jugadors, el defensor i l’atacant. El defensor només té dos fitxes i pot eliminar-li les fitxes com al joc de les dames, l’objectiu del defensor és que l’atacant no posi nou fitxes en un quadrat que esta diferenciat dels altres per el color. L’atacant té que aconseguir posar les nou fitxes al quadrat marcat per poder guanyar. L’atacant no pot eliminar les fitxes del defensor, però pot bufar-li en cas de que pogués matar-lo i no o fes. 
Aina Fortunyo Lleberia


En el joc de l’assalt hi han 23 fitxes per un jugador i 2 fitxes per l’altre. Sembla molt fàcil no? Doncs no. El joc pel defensor que és el que té dos fitxes consisteix en denfensar el seu Castell. És a dir evitar que el contrincant entri totes les fitxes al Castell. Per part de l’atacant, com ja hem dit abans, ha d’entrar totes les fitxes al Castell. La desventatja és que ell no pot eliminar fitxes en canvi el defensor si. Us animeu a jugar-hi?
Pere Montaña Navarro


Aquest joc consisteix en atacar el castell. Hi ha dos defensors i molts atacants. Els defensors poden menjar als atacants però aquests no poden menjar-se als defensors, però sí que la poden bufar -se bufa quan pots menjar i tu no la menges-. Els atacants han d’entrar a la part dels defensors i ocupar el lloc. I els defensors si mengen als atacants seran els guanyadors.
Hanan Ghaddari

Data construcció: 31/01/2012
Data limit explicació: 26/02/2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada