divendres, 16 de desembre del 2011

Marro


Aquest joc consisteix en que has de fer tres en ratlla. Cadascú té tres peces. Un dels dos comença primer. I si tires alguna al mig no la podràs moure i és més fàcil de guanyar. I si veus que algú dels dos té tres a la mateixa ratlla és el guanyador.
Hanan Ghaddari

El marro, pixo i cago, és un joc també anomenat tres en ratlla. L’objectiu del joc és poder fer una línia recta, horitzontal, vertical o diagonal. Amb les tres fitxes. Però també tens de vigilar perquè l’altra persona també pot fer la línia, i tu ho tens d’intentar impedir i a la vegada intentar guanyar.  
Aina Fortunyo Lleberia


Tothom coneix el tres en ratlla? Doncs el marro, pixo i cago és una altra manera de dir-li al joc. El joc té una taulell on s’hi poden col•locar nou fitxes. Els dos jugadors però tenen 3 fitxes cadascú, un total de 6 fitxes. El joc consisteix en ficar aquestes tres fitxes en línia. Sembla molt fàcil però el contrincant ho pot impedir. T’atreveixes a jugar-hi?
Pere Montaña Navarro

Es un joc anomenat també tres en línia. Es juga de la següent forma: quan un tira la fitxa al mig no la pot moure, i ha d’intentar fer 3 fitxes d’ell sense que ni hagi cap al mig o al costat -es pot fer en horitzontal en vertical o en diagonal-.
Alex Méndez
Data limit: 23/12/2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada