dissabte, 23 d’abril del 2011

Construcció d'un awalé

Laia Solé Aymí
El joc l’he fet amb l’ajuda del meu pare i el meu avi. He agafat una fusta doble i l’hem partida per la meitat i em posat dues frontisses en una banda per poder obrir i tancar i a l’altre costat hem posat dos tanques per poder  tancar-la bé. A dins hem fet sis forats a cada costat igual amb una màquina. Les 48 fitxes les he fet amb fang artificial en forma rodona, les he deixades assecar i després les he pintat de color blanc.
Iolanda Nogués Viña

Aleix Munté
He construït un “Awale” amb els materials següents:
-       Papers de colors
-       12 pots per fer flams
-       Celo
-       Pegament
-       Tisores
-       Cola
Per començar he agafat dos papers del mateix color i els he enganxat amb celo. He fet el mateix procediment amb uns altres dos papers, i  per a que la base sigui més resistent, els he enganxat entre si amb cola. A continuació he agafat els pots per a fer flam i els he enganxat de dos en dos, amb celo, i després els he enganxant entre ells, formant dos files de 6.
Per finalitzar, per fer les fitxes he tallat papers de color roig i he fet boletes, en total 42 boletes. Per guardar les fitxes he buscat per Internet la plantilla per fer un cub i n’he fet dos de diferent color.
Lorena Garcia
Anna Aroca
Anna Aroca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada