divendres, 10 de desembre del 2010

Molí de nou


Júlia Renedo Cortada
Primer cada jugador, per torns,  posa les seves fixes al tauler intentant fer 3 en ratlla. Quan tots els jugadors han posat les seves 9 fixes, es van movent pel tauler. Si un dels jugadors fa 3 en ratlla li pren una de les fixes del contrincant. Guanya qui tingui 7 fixes del contrincant. 

Manel Garcia Chaparro
El joc tracta d'un tauler que pot ser de fusta. Són tres quadrats, un dins de l’altre i cada un més petit que l’anterior, i després una línea horitzontal i una vertical creuant-ho tot.
Cal col·locar totes les fixes -nou- i anar-les col·locant intentant fer 3 en línea. Quan s’acaben les fitxes, si algú a fet 3 en línea li pren una fitxa de l'adversari i ell tira, i així fins que un es queda sense fitxes.
Judit Bargalló Tarragó
Primer es col·loquen totes les fitxes intentant fer tres en ratlla. Després si algú ha fet tres en ratlla, li pren una fitxa a l’altre company. Tota l’estona és el mateix, si fas tres en línia es pren una fitxa i tira el següent. Perd el que es queda abans sense fitxes.

Anna Franco Vila
Es juga en parelles. Cada jugador va posant les fitxes intentant fer tres en ratlla. Quan ja estan totes posades, en el cas que un dels jugadors ja havia fet tres en ratlla, li pren una fitxa a l’altre jugador. El joc consisteix en anar fent tres en ratlla i prenent-li fitxes al company . Es guanya quan un dels jugador es queda només en dos fitxes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada