dilluns, 23 de gener del 2012

Solitaris

  Pentalfa
  Pentominos



El joc del pentominos és un joc per a un sol jugador. El joc és semblant al del tetris. El joc consisteix en col•locar a un taulell les diferents tipus de fitxes en diferents formes. Sembla fàcil però quan comences a jugar fins que no ho aconsegueixes no pares! És un joc bastant entretingut.
Pere Montaña Navarro

  Els claus
  La torre d'Hanoi



Aquest joc és per una sola persona i és força entretingut. Hi ha una sèrie de peses a un dels tres pals. L’objectiu és aconseguir fer moviments per poder formar una torre a un dels tres pals que hi ha, però no es pot posar una peça més gran a sobre d’una més petita. Com més peces formin la torre d’Hanoi més difícil i més moviments s’hauran de fer. 
Aina Fortunyo Lleberia
S’ha de intentar passar les peces d’un costat a l’altre i mai no en pot anar una gran damunt de la petita. I així s’ha d’anar fent fins que aconsegueixis passar tota la torre a l’altra banda. 
Hanan Ghaddari

  Laberint



Aquest joc es juga sol i s’ha d’intentar que no caigui la bola.
Hanan Ghaddari
El joc del laberint és un altre joc per a un sol jugador. Aquest joc segurament l’haureu vist alguna vegada. En aquest cas el laberint té vint-i-cinc forats d’una mida d’una bola. Aquesta bola és col•loca al START i amb les rodetes has d’anar girant el taulell amunt, avall, dreta i esquerra per aconseguir que la bola arribi al FINISH sense que hagi caigut per cap forat.
Pere Montaña Navarro

 Solitari Anglès

Data límit per explicar-ne dos: 30/01/2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada